Loge-gebouw bijeenkomsten en verhuur

Loge-gebouw: bijeenkomsten Loge Pentagram

We komen wekelijks bijeen op een vaste tijd en een vaste locatie. Namelijk op woensdag om 20.00 uur voor comparities of één van de rituelen (seizoensfeesten of aannemen van nieuwe leden). Deze bijeenkomsten zijn voor leden.

Een aantal keer per jaar organiseren we openbare bijeenkomsten (zie onze nieuwsberichten). Het loge-gebouw van de vrijmetselaars aan de Rijkmanstraat 10, ligt in het centrum van Deventer op tien minuten lopen vanaf het station. Als je hiervoor wilt parkeren, is naast het gebouw een kleine parkeerplaats aanwezig. Als die vol is, kun je ook parkeren op vijf minuten loopafstand: Parkeergarage Brink (onder de Wilhelminabrug bij de IJssel). Er zijn twee open avonden per jaar: de open comparitie avonden. Daarnaast organiseren we ieder jaar de open dag van de vrijmetselarij tijdens de Open Monumentendagen.

Loge-gebouw voor onze bijeenkomsten
Loge-gebouw

Adres:
Rijkmanstraat 10
7411 GB  Deventer

Loge-gebouw: verhuur

Het gebouw is eigendom van de Stichting Logegebouw Stedendriehoek (SLOS) en heeft een exploitatie- en een horecavergunning.

Het is een inspirerend gebouw om te huren. En dat gebeurt al best veel. De Deventer vrijmetselaarsloges huren het gebouw en ook andere verwante organisaties. Dat zijn organisaties met een spiritueel, levensbeschouwelijk, sociaal-cultureel, kunstzinnig of filosofisch karakter. Maar het gebouw wordt niet verhuurd voor het houden van feesten of partijen.

Meer informatie over de mogelijkheden van het gebouw en contactgegevens SLOS voor bezichtiging, éénmalige huur of structurele huur, vind je hier.